top of page
DS80 Verpakkingen
magazijn DS80 Verpakkingen
Jack-Hoogeveen

Jack Hoogeveen, adviseur in verpakken

Wie meent alles in (post)pakketten te hebben gezien, heeft nog niet kennisgemaakt met DS80

Op het gebied van pakket- en postverpakkingen is het assortiment van DS80 werkelijk enorm. Laat onze adviseurs u, op basis van uw verzendgedrag, wegwijs maken in ons assortiment luchtkussenenveloppen en paklijstenveloppen, maar ook verschillende kokers, paraatdozen en onze Easypac, een bodem dekseldoos. Steeds hebben we als doel om optimaal bij te dragen aan uw branding en tegelijkertijd ook optimaal uw producten te beschermen. Dat doen we bijvoorbeeld met het Smartkarton en de Paperpac, doordachte verzendverpakkingen met geïntegreerd opvulpapier.

DS80 is een echte specialist in pakket- en postverpakkingen en gaat voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast mag u rekenen op een zeer hoge leverbetrouwbaarheid, zodat u nooit misgrijpt. Ons advies gaat verder dan een optimale verpakking, we nemen desgevraagd ook met u het hele verzendproces door en kijken of we daar met onze producten ook tot een optimalisatie kunnen komen. Daarbij hebben we oog voor kosten, maar ook voor duurzaamheid. U krijgt een allesomvattend advies, waarmee u verder komt.

Busbox S

“Juist bij pakketten en postpakketten valt voor veel bedrijven nog veel winst te halen. Winst in euro’s, maar ook winst in hun branding en hun ecologische footprint. Ik geef graag advies”

Rico de Heer, adviseur in verpakken

Rico-de-Heer
bottom of page