top of page
DS80_Pand+vrachtwagen
magazijn
DS80 Verpakkingen , Groene Lijn

Blogoverzicht

Of je nu een enthousiaste ondernemer bent, een doorgewinterde logistiek manager of gewoon op zoek bent naar slimme verpakkingsoplossingen, bij DS80 Verpakkings-materialen ben je aan het juiste adres! Onze blogoverzichtspagina is dé plek waar we een schat aan informatie en inspiratie delen over de wereld van verpakkingen.

We hopen dat ons blogoverzicht je zal inspireren en informeren. Vergeet niet om regelmatig terug te komen, want we zullen onze pagina voortdurend bijwerken met waardevolle inhoud.

februari 2024

DS80-Auto-lock doos-2

Eenvoudig, efficiënt en ergonomisch: DS80 Auto-lock doos

Met DS80's auto-lock doos wordt het opzetten van een doosje een fluitje van een cent. U hoeft geen tijd en energie te verspillen aan het gebruik van tape. Het innovatieve design zorgt ervoor dat de bodem van de doos onmiddellijk in elkaar klikt. Dit levert een aanzienlijke tijdwinst op.

oktober 2023

shutterstock_1566323212.jpeg

Dunner karton: Een innovatieve aanpak naar duurzaamheid en kostenbesparing

In de moderne wereld waar duurzaamheid en kostenbesparing centraal staan, neemt dunner karton een prominente plaats in. We begrijpen dat de juiste verpakkingskeuze een significante impact kan hebben, niet alleen op uw bedrijfskosten, maar ook op het milieu.

juli 2023

ds80-0215_510x350-vrij-kl.png

Hoe uw merkwaarde stijgt met
in huisstijl passende verpakkingen

 

Verpakkingen spelen een cruciale rol in de ervaring van de klant met uw merk. Een goed ontworpen en kwalitatief hoogstaande verpakking straalt professionaliteit en betrouwbaarheid uit, wat op zijn beurt het vertrouwen van de klant in uw merk verhoogt.

januari 2024

Papieren_tape_02.19.0004_rol-vrij.png

We hechten waarde aan goede tape. Hoe kies je de juiste tape voor jouw verpakkingsbehoeften?

Kwalitatieve tape kan zorgen voor een vlotter verpakkingsproces, minder productverlies door beschadiging en zelfs lagere verzendkosten dankzij het lichtere gewicht. Door te kiezen voor onze hoogwaardige tape, kunt u de efficiëntie verhogen en tegelijkertijd uw kosten verlagen. 

september 2023

DS80_Pallet stretch_pallet+rol+houder.png

Efficiënte weg naar veilige levering: goed gestabiliseerde pallets.

De wereld van logistiek en transport draait om efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid. Hierbij spelen goed gestabiliseerde pallets een cruciale rol. Een goed gestabiliseerde pallet garandeert niet alleen de veiligheid van de producten tijdens het transport.

december 2023

shutterstock_2258570821.jpeg

Meer verpakken met minder materiaal

In de wereld van verpakkingen is er een fijne balans tussen het beschermen van producten en het minimaliseren van de impact op onze planeet. Bij DS80 Verpakkingsmaterialen begrijpen we deze balans en hebben we onze expertise ingezet om de kunst van duurzaam verpakken te perfectioneren.

augustus 2023

15_15_0020_Gigafix_53.png

Efficiënte verpakkings-oplossingen: Zwaarder inpakken, lichtvoetiger vervoeren

In de wereld van handel en logistiek is efficiëntie cruciaal. Niet alleen om kosten te besparen, maar ook om de ecologische footprint van je bedrijf te verminderen. Bij DS80 geloven we dat slimmer verpakken een sleutelrol speelt in het bereiken van deze efficiëntie.

bottom of page