top of page
MagazijnDS80 Veenendaal
PaperBubble

Gijs van den Oever, algemeen directeur

Met papier, lucht en foam in de verpakking weten we optimaal te beschermen tegen schudden en stoten

Alle management-goeroes adviseren ons om ‘outside the box’ te denken. Dat doen we. We proberen elke keer weer met verrassende verpakkingsoplossingen te komen. Maar even zo vaak denken we juist ‘inside the box’. Want daar waar uw producten kwetsbaar zijn en niet de contouren van de doos volgen is het van groot belang om met de juiste opvul-, beschermings- en omsnoeringsmaterialen te werken. Daarnaast bieden we verpakkingen aan waarin het opvulmateriaal al aanwezig is.

 

Geen product is hetzelfde. Het kiezen van het juiste opvulproduct moet daarom steeds zorgvuldig gebeuren. Daarbij kijken we naar de te verzenden producten, maar uiteraard ook naar uw duurzaamheidsdoelstellingen. Op basis van een analyse kunnen we u opvulmachines leveren met lucht, papier of foam. Om de oplossing ook in de dagelijkse praktijk te testen, bieden we kosteloze proefplaatsingen aan van deze machines, waarbij u enkel de materiaalkosten berekend krijgt. Zo komen we gegarandeerd tot de optimale oplossing.

 

Opvulmaterialen zorgen er niet alleen voor dat producten niet beschadigd kunnen worden door voorwerpen van buiten. Door producten die samen verpakt zijn goed te fixeren kunt u ook voorkomen dat deze producten elkaar beschadigen. Met het juiste opvulmateriaal voorkomt u dat producten gaan bewegen in de verpakking bij schokken en stoten. Heeft u niet veel opvulmateriaal nodig, dan koopt u dat kant-en-klaar bij DS80. Bent u een grotere verbruiker dat is het praktisch om met onze machines zelf uw opvulmaterialen te vervaardigen.

Gijs van den Over

VEEL variatie

Voor elk product en elke verpakking vinden we een oplossing voor de opvulmaterialen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

 

  • Biologisch afbreekbare opvulchips

  • Luchtkussenfolie in verschillende rolbreedtes

  • Opvulpapier (vaak het goedkoopst!)

  • Professioneel opvullen met een opvulplaatje (zonder aanschaf van een machine)

  • Smartkarton en Paperpac met geïntegreerd opvulmateriaal

  • Een breed assortiment machines voor opvullen en beschermen met papier, lucht of foam

15_21_0002_Paperpac_35

Daniel Suve, adviseur in verpakken

Daniel Suve

“Soms zijn producten heel breekbaar of juist heel zwaar. In alle gevallen hebben we een passende oplossing voor het opvullen van de verpakking. Daag mij maar uit”

bottom of page