top of page
DS80, dozen bedrukken
DS80, dozen bedrukken
Patrick-Frenken

Patrick Frenken, adviseur in verpakken

De eerste indruk is belangrijk. Ook bij de levering van uw verpakte product. Bedruk uw dozen en pak die eerste kans 

U kunt met uw verpakkingen het onderscheid maken. Door dozen te bedrukken kunt u het product, uw bedrijf of uw merk prominent in beeld brengen. Branding by the box. DS80 wil u graag laten zien wat er allemaal mogelijk is. Dat begint met een eenvoudig logo, maar gaat verder tot een volvlak full-colour bedrukking van de dozen aan de buiten- en zelfs de binnenzijde. Verpakkingen krijgen met een bedrukte doos direct een professionelere uitstraling en de mogelijkheden zijn feitelijk eindeloos. We laten u graag voorbeelden zien.

 

Juist de exclusievere producten vragen natuurlijk om een fraai bedrukte verpakking. Maar exclusief staat ook voor kleinere aantallen. Daarom is het goed om te weten dat DS80 ook oplossingen biedt voor het bedrukken van dozen als het om kleinere aantallen gaat. Blijkt het bedrukken van een doos voor u toch te kostbaar, dan kunnen we samen kijken of we bijvoorbeeld met stickers en tape toch aan branding kunnen doen op uw verpakkingen. Samen gaan we ervoor zorgen dat uw verpakking werkelijk het visitekaartje van uw bedrijf wordt.

Jack Hoogeveen, adviseur in verpakken

Jack-Hoogeveen

“Soms is de doos, samen met de factuur, de enige plek waar u als bedrijf zichtbaar bent voor de klant. Wij zorgen ervoor dat u écht zichtbaar en herkenbaar bent. Dat is belangrijk”

bottom of page