Afbeelding

Bedrukkingsmogelijkheden

U kunt de doos een luxere meer persoonlijke uitstraling geven door een bedrukking in één of meer kleuren tot zelfs full-colour. Voor al deze eisen draaien wij onze hand niet om, zelfs als het gaat om kleinere aantallen. Samen met een van onze verpakkingsdeskundigen wordt gekeken naar uw specifieke wensen en eisen voor het beste resultaat. Zo bent u gegarandeerd van een bedrukte doos naar wens.

Ook besparen op uw logistieke verpakkingsproces?

Een bedrukte doos of tape verhoogt de herkenbaarheid van het bedrijf en is een extra visitekaartje. Wellicht is de doos zelfs het enige fysieke contact met de ontvanger. Wij helpen je met de branding van je bedrijf.

Onze oplossingen

De juiste service, tailor made oplossingen en just-in-time levering

DS 80 is uw partner voor een breed scala aan verpakkingsmaterialen. Wij zijn toonaangevend als het gaat om kwaliteit en kennis op het gebied van verpakkingen, verpakkingsconcepten en verpakkingsprocessen.

Onze producten

Of neem contact op

Bedrukkingsmogelijkheden

U kunt de doos een luxere meer persoonlijke uitstraling geven door een bedrukking in één of meer kleuren tot zelfs full-colour. Voor al deze eisen draaien wij onze hand niet om, zelfs als het gaat om kleinere aantallen.

Samen met een van onze verpakkingsdeskundigen wordt gekeken naar uw specifieke wensen en eisen voor het beste resultaat.

Onder andere kunnen wij de volgende verpakkingsmaterialen bedrukken:

  • Tape
  • Kartonnen dozen
  • Plastic zakken
  • Kartonnen enveloppen
  • Verzenddozen, binnen- en buitenkant

Onze oplossingen

Of neem contact op

Voorbeeld bedrukte doos
Voorbeeld bedrukte doos
Afbeelding

Dozen bedrukken bij DS80

Bij DS80 hebben we een breed assortiment dozen beschikbaar met een grote variatie aan soorten en formaten. Veel van onze dozen kunnen eenvoudig bedrukt worden. Een kartonnen doos bedrukken maakt van een eenvoudige verpakkingsdoosdoos een bijzondere ervaring. Bij DS 80 denken graag mee bij het optimaliseren van uw gehele verpakkingsproces. Hierdoor kunt u makkelijk besparen op proceskosten en draagt u meteen uw steentje bij aan een beter milieu. Het gebruik van duurzaam verpakkingsmateriaal wordt steeds gebruikelijker en belangrijker. Benieuwd naar alle mogelijkheden van het bedrukken van dozen of ander verpakkingsmateriaal? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder bij het vinden van de juiste producten. Bestel gemakkelijk en snel online, met gratis verzending al vanaf € 175,-.

Vragen, opmerking of wilt u meer informatie?

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie?

Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur
- 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag.

Buiten deze tijden kunt u uw vraag stellen via ons contactformulier.

We nemen dan direct contact met u op.

Bezoekadres

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie?

Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

DS 80 Verpakkingsmaterialen b.v.

Kazemat 1

3905 NR Veenendaal

Netherlands

+31 (0) 318 53 17 49