top of page
Dozen op pallets, ingeseald
DS80 magazijn

Rico de Heer, adviseur in verpakken

Als uw vraag afwijkend is, zorgen wij
voor een oplossing op maat

Geen klant is hetzelfde, geen product is hetzelfde, dus geen vraag is hetzelfde. Als relaties ons om advies vragen zoeken wij in eerste instantie binnen ons enorme gamma aan oplossingen naar een passende verpakking. Vaak is die er, soms ook niet. In het laatste geval zorgen we voor een verpakking op maat. DS80 kent als geen ander de weg in verpakkingsland en weet voor u een producent te vinden voor een maatwerkverpakking, een bedrukking op maat of een binnenwerk op maat.

 

Juist in de webshop omgeving is branding via de verpakking enorm belangrijk. Het ontvangen van het pakket is immers de laatste schakel in de ‘customer journey’ waar u contact hebt met uw afnemer. Op dat moment wilt u een goede indruk maken en goed in beeld zijn. DS80 heeft tal van maatwerkoplossingen om dat te realiseren: met sluitzegels, bedrukkingen en bedrukte stickers en tapes, kunnen we van een verzending werkelijk een cadeautje maken. Laat u vooral adviseren.

Rico-de-Heer

De markt vraagt om duurzaamheid. Een groen imago is in het laatste decennium een belangrijk onderdeel van de marketingmix geworden. En daarnaast zijn er natuurlijk uw eigen intenties. Het verpakken en verzenden van producten geeft per definitie een belasting op het milieu. Maar DS80 wil er met haar innovaties alles aan doen om die belasting werkelijk te minimaliseren: door anders te verpakken, kleiner te verpakken, lichter te verpakken… Laat u ook op dit gebied adviseren door de experts van DS80.

Tom Segers, sales manager

Tom-Zeegers

“Wat we in verpakkingen niet hebben,
laten we maken. De vraag van de
klant staat centraal”

bottom of page