top of page
shutterstock_1498193171-web.jpg
magazijn-web-2.jpg

Rico de Heer, adviseur in verpakken

Als uw vraag afwijkend is, zorgen wij
voor een oplossing op maat

Geen klant is hetzelfde, geen product is hetzelfde, dus geen vraag is hetzelfde. Als relaties ons om advies vragen zoeken wij in eerste instantie binnen ons enorme gamma aan oplossingen naar een passende verpakking. Vaak is die er, soms ook niet. In het laatste geval zorgen we voor een verpakking op maat. DS80 kent als geen ander de weg in verpakkingsland en weet voor u een producent te vinden voor een maatwerkverpakking, een bedrukking op maat of een binnenwerk op maat.

 

Juist in de webshop omgeving is branding via de verpakking enorm belangrijk. Het ontvangen van het pakket is immers de laatste schakel in de ‘customer journey’ waar u contact hebt met uw afnemer. Op dat moment wilt u een goede indruk maken en goed in beeld zijn. DS80 heeft tal van maatwerkoplossingen om dat te realiseren: met sluitzegels, bedrukkingen en bedrukte stickers en tapes, kunnen we van een verzending werkelijk een cadeautje maken. Laat u vooral adviseren.

Rico-de-Heer-web-2.png

DS80 is een echte specialist in pakket- en postverpakkingen en gaat voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast mag u rekenen op een zeer hoge leverbetrouwbaarheid, zodat u nooit misgrijpt. Ons advies gaat verder dan een optimale verpakking, we nemen desgevraagd ook met u het hele verzendproces door en kijken of we daar met onze producten ook tot een optimalisatie kunnen komen. Daarbij hebben we oog voor kosten, maar ook voor duurzaamheid. U krijgt een allesomvattend advies, waarmee u verder komt.

03_14_0076_1_Safebox_C.png

Tom Segers, sales manager

Tom-Zeegers-web-2.png

“Juist bij pakketten en postpakketten valt voor veel bedrijven nog veel winst te halen. Winst in euro’s, maar ook winst in hun branding en hun ecologische footprint. Ik geef graag advies”

bottom of page