top of page
DS80_Pand+vrachtwagen
DS80, Adviseurs
DS80, gratis verpakkingsanalyse

Toonaangevend en innovatief in het optimaliseren van uw verpakkingsproces

Nergens in Nederland zal zoveel kennis op het gebied van verpakken zijn samengebracht, als bij DS80 in Veenendaal. Al die expertise wordt gekoppeld aan een ijzeren voorraad, zodat DS80 u niet alleen perfect kan adviseren, maar ook daadwerkelijk met hoge betrouwbaarheid kan beleveren. Daarbij levert DS80 niet alleen verpakkingen maar ook alle producten die u daarnaast voor adequaat verpakken nodig hebt. Denk aan tape, stickers en opvulmiddelen, maar ook aan verpakkingsmachines en palletwikkelaars.

 

De focus van DS80 ligt primair op kwaliteit. De kwaliteit van onze diensten én onze producten. Maar we kijken nadrukkelijk verder. Verpakkingen hebben ook een ecologische voetafdruk en die willen wij, net als u, graag zo klein mogelijk houden. Daarom bieden we diensten aan waarbij we de duurzaamheid van uw verpakkingsproces tegen het licht houden én we bieden producten aan die je volmondig ‘groen’ kunt noemen. Door daarnaast ook zo compact mogelijk te verpakken, kan ook bij het vervoer duurzaamheidswinst geboekt worden.

 

DS80 is een betrouwbare leverancier die nadrukkelijk gaat voor lange termijnrelaties met haar klanten. We investeren graag in klanten en proberen, met gedegen verpakkingsadvies en een enorme leverbetrouwbaarheid, een band met onze klanten op te bouwen. Dat werkt en het past bij het karakter van ons familiebedrijf. Ook als werkgever heeft DS80 een goede reputatie. Medewerkers voelen zich betrokken bij het bedrijf en wij voelen ons betrokken bij de medewerkers, die hier veel kansen krijgen om zich te blijven ontwikkelen.

“We werken nu al 14 jaar samen met DS80 en hebben ervaren dat ze werkelijk betrokken zijn bij onze verpakkingsvraagstukken”

bottom of page