top of page
Adviseurs
DS80-Magazijn
Werken bij DS80
Angelique_van_den_Oever

Angelique van den Oever, Manager P&O

Werken bij DS80; dat pakt goed uit

DS80 is een toonaangevend bedrijf als het gaat om kwaliteit en kennis op het gebied van verpakkingen, verpakkingsconcepten en verpakkingsprocessen. Daarbij hebben we een scherpe focus op duurzaamheid en kwaliteit. De markt waardeert dat. Daardoor groeien we jaar na jaar en zijn we dus vaak op zoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers die graag met ons mee willen groeien. We bieden de fijne informele sfeer van een familiebedrijf, goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Bij DS80 geloven we dat het succes van een bedrijf wordt gemaakt door de mensen die er werken. Onze cultuur draait om innovatie, samenwerking en het voortdurend streven naar kwaliteit. We zijn altijd op zoek naar gedreven individuen die onze visie delen en willen bijdragen aan ons groeiende succes. Of je nu interesse hebt in sales, binnendienst of een andere functie, we nodigen je uit om je interesse kenbaar te maken.

 

Durf jij de uitdaging aan en zie je een toekomst voor jezelf bij DS80?
Stuur ons een open sollicitatie en vertel ons meer over jezelf, je ervaringen en je ambities. Wie weet ben jij binnenkort wel de nieuwste aanwinst van ons dynamische team.

Open Sollicitatie 

bottom of page