top of page
DS80_Pand+vrachtwagen
DS80, supply chain oplossingen
DS80, supply chain oplossingen

Jack Maas, operationeel directeur

Meedenken en Logistieke Oplossingen: Partner in uw Groei

DS80 is meer dan alleen een leverancier van verpakkingsmaterialen. We zien onszelf als uw partner, volledig betrokken bij uw succes. We denken met u mee en bieden logistieke oplossingen die uw groei ondersteunen, of u nu uitbreidt naar nieuwe markten of uw aanbod diversifieert.

 

Onze oplossingen zijn ontworpen om flexibel en schaalbaar te zijn, zodat ze kunnen meegroeien met uw bedrijf. Samen met u streven we naar continue verbetering, optimalisatie van processen en duurzaamheid, met als uiteindelijk doel uw tevredenheid en uw succes.

Jack_Maas

Voorraadprognoses: Data-gedreven planning

We gebruiken diverse gegevens om trends in uw verpakkingsvraag te identificeren. Deze data-gedreven aanpak stelt ons in staat om nauwkeurig te voorspellen welke producten, in welke hoeveelheden en op welk moment nodig zijn. Hierdoor neemt de kans op onnodige tekorten of overschotten af.

Voorraadbeheer: Ruimte en middelen optimaliseren

Efficiënt voorraadbeheer en materiaal beschikbaarheid is cruciaal voor de bedrijfsprocessen en groei van uw bedrijf. Wij houden voorraad voor u. Dit kan zijn in ons magazijn, bij u op locatie of op een locatie bij u in de buurt (hub). Snelle levering is vanuit alle opties mogelijk.

Logistiek en transport: Efficiënte levering van goederen

We stemmen ons logistieke proces af op uw specifieke behoeften om korte doorlooptijden en correcte levering te garanderen.  Kwestie van goede afspraken.

“Efficiënte voorraadbeheer,

maximale focus op uw kernactiviteiten”

DS80, supply chain oplossingen
DS80, supply chain oplossingen
DS80, supply chain oplossingen
DS80, supply chain oplossingen
verduurzamen

Ben jij al bekend met onze
extreme stretchbare folie?

Nog steeds niet uit over hoe te verduurzamen? Begin bij het verpakkingsproces! Reduceer het foliegebruik en bespaar je kosten. Door de extreme stretchbaarheid (> 250%) gaat de folie veel meer meters mee.

Boek de Green Wrap Check, neem contact met ons op via

T + 31 (0) 318 53 17 47. Wij komen graag bij jou langs.

Heb je interesse in een proefplaatsing van een verpakkingsmachine?

Alles bij DS80 draait om verpakken. Continu zijn wij op zoek naar de best passende verpakking die aansluit op de wensen en behoeftes van onze klanten. Wij houden de markt in de gaten en bieden innovaties op het gebied van verpakkingsmaterialen en verpakkingsprocessen zoals o.a. integraties. Wij bieden een breed scala aan verpakkingsmaterialen om in te pakken, versturen, vullen, bufferen, beschermen, dichtplakken en plastics. Speciaal voor webshops hebben wij een compleet assortiment zelfklevende verpakkingen, waarmee snel en veilig producten verpakt en verzonden kunnen worden.

Savoye-PAC600
bottom of page