top of page
DS80 Verpakkingen, magazijn
DS80 Verpakkingen, Veenendaal

Snel en zonder tape verpakken in dozen met een variabele hoogte. Dat is optimaal efficiënt.

DS80 biedt een breed assortiment zelfklevende verpakkingen waarmee u in het proces veel tijdwinst kunt boeken en ondertussen uw artikelen stevig verpakt verzendt. Tape heeft u niet nodig en doordat de dozen meestal variabel in hoogte zijn, kunt u in veel gevallen ook zonder opvulmaterialen werken. Dat spaart tijd, geld en het spaart ook het milieu. Doordat de dozen flexibel in grootte zijn, kunt u met een veel kleiner assortiment aan dozen al uw producten veilig verzenden. Dat is uiterst praktisch.

 

Juist webshops, die vaak een breed en gevarieerd assortiment hebben, maken graag gebruik van de zelfklevende dozen. Doordat tape ontbreekt, is de doos ook een echt visitekaartje voor het bedrijf. DS80 biedt beginnende webshops met plezier een proefpakket aan met verzendverpakkingen, zodat zij de voordelen van de zelfklevende verpakkingen zelf kunnen ervaren. Zien is geloven. Uiteraard omvat het assortiment ook speciale boekverpakkingen, brievenbusdozen met dubbele sluitstrips en verzendkokers in zeer veel maten.

Tom Segers, sales manager

Tom-Zeegers

ALLES zelfklevend

We bieden als verpakkingsspecialist een zeer breed assortiment kartonnen dozen. Denk bijvoorbeeld aan:
•    Verzendkokers in verschillende uitvoeringen
•    Brievenbusdozen met dubbele sluitstrips
•    Boekverpakkingen in wit en bruin
•    Fixeerverpakking
•    Packfix, de snelste verzenddoos met autolockbodem

DS80 Verpakkingen, Veenendaal

Gijs van den Oever, algemeen directeur

Gijs-van-den-Oever

“We denken niet alleen mee over het veilig verpakken, maar ook over het betaalbaar verzenden van uw producten. Zo trachten we bijvoorbeeld altijd binnen de 380 x 265 x 32 mm te blijven, zodat u het lage posttarief berekend krijgt”

bottom of page