top of page
Insealen
DS80 Kartonage, Magazijn
Jack_Maas

Jack Maas, operationeel directeur

Ook in kunststofverpakkingen hebben we veel te bieden

Vaak is karton de beste oplossing voor verzending. Soms ook niet. Daarom leveren we ook kunststoffolies, zakken, hoezen en draagtassen in heel veel verschillende maten. Voor online kledingaanbieders bieden we bijvoorbeeld vaak plastic verzendzakken aan, waarmee de kleding snel en betaalbaar verpakt en verzonden kan worden. Uiteraard bieden we ook oplossingen voor het bedrukken van deze kunststoffen en hebben we de juiste sluitmaterialen om deze zakken voor het transport goed te sluiten.

 

Ook in rekwikkelfolie en krimphoezen vindt u in DS80 een betrouwbare partner. De wikkelfolie wordt veelal in combinatie met kartonnen verpakkingen gebruikt. Waar die op pallets verzameld worden, houdt de sterk rekkende wikkelfolie de diverse pakketten bijeen en beschermt deze. Dat biedt een betaalbare en zeer effectieve oplossing. Voor het strak, glad en waterdicht verpakken van diverse losse producten bieden we ook krimpfolies en krimphoezen aan. Laat u vooral informeren over de diverse oplossingen die we ook in kunststoffen hebben.

Gijs van den Oever, algemeen directeur

Gijs-van-den-Oever

“Door voor bepaalde producten voor kunststof verpakking te kiezen valt er vaak veel te besparen op de verpakkings- én verzendkosten”

Rekwikkelfolie
bottom of page