top of page
DS80, gratis verpakkingsanalyse
DS80, gratis verpakkingsanalyse
Maurits-Booltink

Maurits Booltink, inkoop manager

Wij kijken altijd of het betaalbaarder kan

DS80 kijkt altijd of het minder kan. Niet in service, maar wel in verpakkingen. Daarom analyseren we uw verpakkingen en uw verpakkingsproces om te bezien waar bespaard kan worden. Dat kan in verpakkingsmateriaal zijn of in vulmaterialen, maar bijvoorbeeld ook in het proces. Minder verpakkingsuren, zorgen immers vaak voor een nog grotere reductie aan kosten. Daarnaast hebben we oog voor verzendkosten. Door reductie op formaat en gewicht valt ook veel te winnen.

DS80, gratis verpakkingsanalyse
verduurzamen

Duurzaam verpakken is voor ons een vanzelfsprekendheid

De tijd van greenwashing is voorbij. Zeer veel bedrijven zijn momenteel met oprechte intenties serieus werk aan het maken van het verduurzamen van hun processen. Daarbij is uiteraard ook oog voor het verpakkingsproces. DS80 is daarin een vooruitstrevende partner. We zijn immers de enige aanbieder van verpakkingen in het Nederlands taalgebied, die een volledig groene lijn aan verpakkingen aanbiedt. Deze groene mono-verpakkingslijn bestaat uit tapes, dozen en zelfs pallets en rekfolie die volledig van duurzaam papier/karton zijn.

DS80 biedt u gratis een analyse aan van uw verpakkingsprocessen volgens haar eigen ‘4-boxen principe’. Daarmee brengen we niet alleen uw volledige verpakkingsproces nauwkeurig in kaart, we laten u ook zien welke kansen op besparing, versnelling en verduurzaming er binnen het proces aanwezig zijn. Niet de verpakking, maar het proces blijkt vaak de grootste kostenpost. 

We bieden u kosteloos een doordacht verpakkingsadvies

DS80, gratis verpakkingsanalyse

Uw verpakkingskosten scherp in beeld

De verpakkingsadviseurs van DS80 zijn doorgewinterde experts die ook binnen uw bedrijf snel en doeltreffend een analyse kunnen maken van zowel uw verpakkingen als de processen. U heeft zelf waarschijnlijk een redelijk zicht op de kosten voor de verpakkingsmaterialen. Maar de proceskosten zijn vaak veel hoger dan dat. Op het moment dat DS80 voor u analyseert krijgt u een volledig beeld en daarbij een integraaladvies, waarbij de verpakkingen en de processen werkelijk optimaal op elkaar zijn afgestemd.

DS80 kan uw verpakkingsprocessen helder in beeld brengen en daarbij ook verbeteradviezen geven. Bij ons 6-stappenmodel gaan we na een eerste scan verbeteringen doorvoeren om tot een optimalisatie van de processen en verpakkingen te komen. Iedere stap daarin wordt eerst in de praktijk getoetst en daarna pas geïmplementeerd. Uiteindelijk weten we zo voor bedrijven een aanzienlijke besparing te realiseren die nadrukkelijk geen weerslag heeft op de kwaliteit van de verpakkingen en processen.

Het optimaliseren van uw verpakkingsproces
op basis van harde data

bottom of page