top of page

8 feb. 2024

Maak kennis met Will, een vrolijke 56-jarige medewerker met een dochter van 16, die al 8 jaar lang met toewijding bij DS80 werkt. Will is een ware verzamelaar.

Hij heeft een passie voor het verzamelen van balpennen met bedrijfslogo’s, visitekaartjes en sleutelhangers. Wat Will echter nog specialer maakt, is zijn inzet voor het goede doel, waarvoor hij onder andere bierdopjes verzamelt.


Binnen DS80 is Will werkzaam in het magazijn en doet hij er alles aan om ervoor te zorgen dat deze plek netjes en opgeruimd blijft. Naast zijn werkzaamheden in het magazijn staat hij altijd klaar om iedereen te helpen en biedt ondersteuning als dat gevraagd wordt.


"Ik voel me werkelijk thuis bij DS80," zegt Will met een warme glimlach. "Het voelt als een grote familie, waar ik volledig geaccepteerd word en mezelf kan zijn. De positieve sfeer en sterke verbondenheid maken het dat het niet echt voelt als werken. Het was een enorme eer toen ze besloten om een schrobmachine speciaal voor mij aan te schaffen. Ik hoop nog vele jaren met plezier hier te kunnen werken."

bottom of page