top of page

7 jun. 2023

Graag stel ik me voor. Ik ben Paulien Post. Samen met mijn gezin, bestaande uit man, dochter en twee zonen, woon ik vol plezier in het mooie Bennekom.

In mijn vrije tijd geniet ik van wandelen, vooral op de klompenpaden, en doe ik aan fitness. Een dagje wellness is ook heerlijk ontspannend, net als lekker eten met een goed glas wijn. Qua eten geef ik de voorkeur aan Italiaans eten. Vooral carpaccio en lasagne zijn mijn favoriet. Ik ga graag op vakantie naar Italië of Frankrijk, vanwege de prachtige landschappen en natuurlijk om te genieten van het heerlijke eten.

 

Sportief ben ik zeker, maar hardlopen is niet mijn ding, dat kan ik echt niet. Ik doe vaak mee met groepslessen en doe trouw mijn eigen fitnessrondjes. Het mooiste wat ik ooit heb meegemaakt in mijn leven, is de geboorte van mijn kinderen. Dat waren hele speciale momenten, om nooit te vergeten. Mijn grootste talent is er zijn voor anderen, ik sta graag klaar om te helpen. Mijn grootste blunder? Daar heb ik geen actieve herinnering aan… Maar iedereen maakt weleens fouten, toch?

 

Alhoewel ik erg gesteld ben op mijn nachtrust, mag je mij ’s nachts wakker maken voor een goedgevulde borrelplank of een lekkere pizza. Ik kan enorm genieten van het voorjaar, de Hollandse luchten en mooie fietstochten of wandelingen. Daar word ik gelukkig van.

 

Ik heb er zin in om bij DS 80 aan de slag te gaan en zet me graag in voor de klanten en voor het bedrijf!

bottom of page