top of page

12 mrt. 2024

Mijn naam is Nick. Ik woon samen met mijn verloofde Everieke, dochter Maud en 2 Britse Kortharen. Mijn pad heeft me van een logistieke achtergrond bij een drukkerij geleid tot de dynamische wereld van DS80.

Mijn ervaringen bij verschillende bedrijven hebben me een brede blik gegeven op de sector, en uiteindelijk vond ik mijn baan bij DS80. Buiten het werk om is voetbal mijn passie. Ik ben vier jaar trainer geweest van een Hoofdklasse team en ben nu op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging.

 

Wat DS80 betreft, werd ik aangetrokken door de positieve verhalen van een oud-collega en mijn eigen eerdere ervaringen met het bedrijf. Mijn rol hier is veelzijdig, van het opvragen van prijzen bij leveranciers tot het ondersteunen van mijn collega Rico, waarbij elke dag weer nieuwe kansen biedt om te leren en te groeien.

 

Het mooiste moment in mijn leven was ongetwijfeld de geboorte van Maud. Het is een wonder om haar te zien opgroeien en stukjes van onszelf in haar te herkennen. Dit geluksgevoel hopen we binnenkort opnieuw te ervaren met de komst van ons zoontje.

 

Als het op eten aankomt, heb ik een zwak voor de rijke smaken van de Amerikaanse keuken, met een speciale plek in mijn hart voor hamburgers en spareribs, hoewel de Italiaanse keuken ook hoog op mijn lijstje staat. Reizen is een andere passie van ons; Everieke en ik hebben Amerika verkend en onvergetelijke herinneringen gecreëerd, van orka’s spotten bij Seattle tot de bruisende energie van New York.

 

Ik hoop op een prettige samenwerking met iedereen.

bottom of page