top of page

8 mrt. 2024

Laten we kennis maken met Johan, een energieke 36-jarige medewerker die gelukkig getrouwd is en sinds een half jaar in een nieuw huis woont. In zijn vrije tijd trekt hij er graag op uit met zijn vrouw, van winkelen tot wandelen en fietsen.

Thuis is hij vaak bezig met puzzels, films of voetbal kijken. Ook is hij graag in en om het huis bezig. Johan is al sinds oktober 2020 werkzaam bij DS80.

 

Binnen DS80 verrichten Johan en zijn collega’s diverse werkzaamheden zoals het verzamelen en klaarzetten van bestellingen voor klanten, binnengekomen goederen wegzetten in de stellingen en het afhandelen van de bijbehorende administratie. 

"Wat mij het meest aanspreekt bij DS80 is de sfeer van het magazijn," licht Johan toe. "Hier krijgen we veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om zelfstandig te werken. We nemen de tijd om ons werk zorgvuldig te doen, waardoor het magazijn altijd opgeruimd en georganiseerd is."

 

Het bedrijfsuitje van vorig jaar is een perfect voorbeeld van de verbondenheid binnen DS80. "Dat was echt een geweldige ervaring," glimlacht Johan. "Een gezellig samenzijn met al onze collega's. Het benadrukte eens te meer dat we hier niet alleen samenwerken, maar ook samen genieten van onze tijd bij DS80.”

bottom of page