top of page

6 jun. 2024

Dit is Jack. Binnen DS80 vindt hij zijn voldoening in de dynamiek van zijn rol. "Elke dag is anders en biedt nieuwe uitdagingen."

Jack is al 5 jaar een toegewijde kracht binnen de buitendienst van DS80. In zijn persoonlijke leven is Jack getrouwd en woont hij samen met zijn partner en hun golden retriever. In zijn vrije tijd geniet hij van reizen met de caravan, voetbal kijken en de derde helft met vrienden. Daarnaast wandelt en fietst hij graag.

 

Binnen DS80 is Jack gemotiveerd door de snelheid en diversiteit van zijn werk. "Geen dag is hetzelfde. Door de verschillende producten is er veel afwisseling," deelt hij enthousiast. De bedrijfscultuur van DS80 speelt een grote rol in zijn werkplezier. "Het is een open cultuur met korte lijnen en leuke collega’s. De vele kansen en de vrijheid binnen richtlijnen maken het een geweldige plek om te werken," legt Jack uit.

 

De grootste uitdaging in zijn rol is het voldoen aan de levertijden van klanten en het aandragen van nieuwe business. "Dat maakt mijn werk uitdagend," beaamt Jack. Hij waardeert de focus op persoonlijke groei binnen DS80. "Het bedrijf investeert in onze ontwikkeling, wat zowel persoonlijk als professioneel zeer bevredigend is," voegt hij eraan toe.

 

Jack kijkt uit naar een toekomst waarin hij zijn adviserende rol verder kan ontwikkelen, vooral gericht op nieuwe producten. "Ik zie mezelf groeien en bijdragen aan de toekomst van DS80 door meer intern gericht te werken," zegt hij. Zijn advies voor anderen die een carrière bij DS80 overwegen? "Wil je werken bij een bedrijf met een open cultuur waar je jezelf kunt zijn, kies dan voor DS80."

bottom of page