top of page

15 nov. 2023

Ontmoet Ilonka. Binnen DS80 wordt zij gemotiveerd door de dynamiek van haar rol. "Elke dag biedt nieuwe verrassingen."

Ilonka is al 2,5 jaar een sleutelfiguur binnen de binnendienst van DS80. In de huiselijke kring vormt Ilonka het hart van haar familie, samen met haar partner, hun tienerdochter van dertien en de levendige gezinshond die voor extra vreugde zorgt. Haar vrije tijd vult ze met wandelingen, uitjes met het gezin en etentjes met vrienden.

 

Binnen DS80 wordt Ilonka gemotiveerd door de dynamiek van haar rol. "De variatie en de veelzijdigheid; elke dag biedt nieuwe verrassingen," vertelt ze met een tevreden blik. Maar het is de cultuur van DS80 die haar baan bijzonder maakt. "We hanteren een informele en transparante aanpak. Iedereen is betrokken bij het verbeteren van de ander. Deze ondersteunende samenwerking maakt ons uniek," legt Ilonka uit.

 

De uitdagingen waar ze voor staat zijn de hoge verwachtingen van de klantenservice. "En ja, dat maakt mijn werk uitdagend," beaamt Ilonka. Ze beschouwt DS80 als een omgeving waar groei centraal staat. "Het bedrijf zet in op onze persoonlijke ontwikkeling, wat enorm bevredigend is en wat DS80 helpt floreren."

bottom of page