Witte dozen

Bent u op zoek naar een verzendverpakking met een luxe uitstraling? Bekijk dan eens onze witte verpakkingsdozen! Een witte doos zorgt voor een hele andere uitstraling bij bezorgen ten opzichte van een standaard bruine doos. Vooral wanneer u gebruikt maakt van gepersonaliseerde verpakkingstape springt dit extra naar voren. Door gebruik te maken van een witte doos springt uw pakket in het oog en wordt uw pakket bewezen met meer zorg en aandacht behandeld door het postbedrijf. Onze witte dozen zijn net zo efficiënt als de bruine dozen wanneer het op bescherming aankomt. De witte dozen zijn van hoge kwaliteit. DS80 heeft een ruim aanbod witte dozen op voorraad.

Witte dozen bedrukken

Onze bedrukte dozen worden vaak in het wit uitgevoerd. Op een witte doos komt uw logo of tekst mooier over. Bij DS80 kunt u ook uw witte dozen laten bedrukken voor een persoonlijke verpakking. Een witte doos met opdruk zorgt voor een krachtige communicatie richting de ontvanger.

Witte dozen in verschillende soorten en formaten


We hebben witte dozen in verschillende vormen en maten. Zo hebben we witte vouwdozen van stevig karton. Witte vouwdozen worden voornamelijk gebruikt voor het verpakken en verzenden van veel of zware producten. Deze witte doos heeft een perfecte prijs-kwaliteit verhouding en wordt daarom ontzettend veel gebruikt. Daarnaast hebben we ook verschillende witte brievenbusdozen. Wanneer u kleine pakketten wilt versturen die door de brievenbus passen is het efficiënt om te kiezen voor een witte brievenbusdoos. Zo wordt het versturen van de pakketten vaak goedkoper en wordt er minder verpakkingsmateriaal verspilt. Zo draag je ook op een eenvoudige manier uw steentje bij aan een beter milieu. Uiteraard hebben we ook andere witte postdozen in het assortiment zodat u altijd de juiste witte doos vindt die past bij uw verpakkingswerkzaamheden.

Witte dozen bestellen op DS80.nl

Bent u op zoek naar witte dozen? DS 80 kan u voorzien van alle benodigde verpakkingsmaterialen. Weet u niet zeker welke witte doos het beste aansluit bij uw inpakwerkzaamheden en wensen? DS 80 denkt graag mee in het optimaliseren van uw verpakkingsproces. Zo helpen we u om te besparen op proceskosten en draagt u meteen uw steentje bij aan een beter milieu. Duurzaam verpakkingsmateriaal wordt steeds vaker ingezet. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder bij het vinden van de juiste producten. Bestel gemakkelijk en snel online, met gratis verzending al vanaf € 175,-.