Boekverpakking

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Boekverpakking

Wanneer u boeken wilt verzenden is het van belang dat deze boeken netjes en onbeschadigd aankomen bij de ontvanger. Met een goede boekverpakking kunt u kostbare boeken op een veilige manier verzenden. Door te kiezen voor een specifieke boekverpakking kunt u ook veel verpakkingsmateriaal besparen en denkt u mee aan het milieu. Een boekverpakking past namelijk vaak gewoon door de brievenbus! Zo bespaart u op verpakkingsmateriaal én verzendkosten.

Boekverpakkingen kopen bij DS 80

Het gebruik van een speciale boekverpakking, kent naast de goede bescherming en het besparen op verzendkosten nog meer voordelen. Met dit speciale verpakkingsmateriaal kunt u boeken binnen een handomdraai stevig inpakken. Daarnaast hoeft u door de maten van de boekverpakkingen geen extra opvulmateriaal te gebruiken. De boeken zitten stevig in de verpakking. Dit scheelt ook veel opslagruimte. Daarnaast ervaren de ontvangers een speciale boekverpakking als een luxe en prettige manier van verpakken. De ontvanger komt niet met stapels oud papier te zitten. Het boek komt zonder beschadigingen aan wat zorgt voor minder retours.

Verpakkingsmateriaal voor verschillende doeleinden

DS 80 biedt alles van A tot Z in uw verpakkingsproces aan. Van verzendverpakkingen tot opvulmateriaal, van enveloppen tot aan tape en toebehoren. Weet u niet zeker welk verpakkingsmateriaal het beste aansluit bij uw inpakwerkzaamheden en bijbehorende wensen? DS 80 denkt graag mee in het optimaliseren van uw verpakkingsproces. Hierdoor bespaart u gemakkelijk op proceskosten en draagt u meteen uw steentje bij aan een beter milieu. Duurzaam verpakkingsmateriaal wordt steeds belangrijker. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder bij het vinden van de juiste producten. Bestel gemakkelijk en snel online, met gratis verzending al vanaf € 175,-.