Verzendverpakkingen

Verzendverpakkingen kopen?

Heeft u een webshop en verstuurt u pakketten? Dan is goed verpakkingsmateriaal erg belangrijk. Verzendverpakkingen heb je in allerlei soorten en maten met veel kwaliteitsverschil. Door uw verzendverpakkingen te bestellen bij DS 80 bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. DS 80 heeft een groot aanbod verzendverpakkingen. Denk hierbij aan verschillende verzenddozen, boekverpakkingen, brievenbus verzenddozen, fixeerverpakkingen en beschermverpakkingen. Wanneer uw product beschadigt tijdens het verzendproces brengt dit veel kosten met zich mee. Het is daarom belangrijk te kiezen voor duurzame en stevige verzendverpakkingen. Goed verpakkingsmateriaal maakt de kans op beschadigingen heel klein.

Verzendverpakkingen kopen bij DS 80

Of u nu een klein of een groot bedrijf heeft, DS 80 levert uw professionele verzendverpakkingen tegen een scherpe prijs. Brievenbusdozen worden steeds populairder. Deze dozen zijn zeer geschikt voor het versturen van kleine producten die gemakkelijk door de brievenbus passen. Naast dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn is de keuze voor een brievenbusdoos ook erg milieubewust. U gebruikt minder verpakkingsmateriaal. Daarnaast hoeft een bezorger het pakket niet mee terug te nemen indien de ontvanger niet thuis is. Natuurlijk heeft DS 80 ook andere verzenddozen in het assortiment. Zowel enkelgolf als dubbelgolf verzendverpakkingen, met of zonder zelfklevende sluitstrip. Wat uw wensen ook zijn, DS 80 heeft altijd het verzendmateriaal dat aansluit bij uw wensen.

DS 80 optimaliseert het verpakkingsproces

DS 80 heeft alles in huis om uw bedrijf te voorzien van al het benodigde verpakkingsmateriaal. Van verzenddozen en beschermingsmateriaal tot enveloppen en tape. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van het beste verpakkingsmateriaal voor uw inpakwerkzaamheden? We helpen u graag verder met deskundig advies zodat u snel aan de slag kunt. Daarnaast denkt DS 80 graag mee om uw verpakkingsproces te optimaliseren. Hierdoor kunt u kosten besparen en werkt u duurzamer. Neem gerust contact met ons op! Bestel uw verzendverpakkingen gemakkelijk online op DS80.nl. Uw zending wordt vanaf € 175,- gratis verzonden.