PAPERplus Papillon

  • Optimale bescherming voor lichte tot halfzware ingepakte producten

  • Intelligent papieren buffersysteem om lege plekken op te vullen of om in te pakken

  • Erg lichte papieren buffers die makkelijk aan te passen zijn

  • Uitstraling van hoge kwaliteit

 

Efficiënt en topkwalitatief uitzicht - PAPERplus® PAPILLON

De opvulling past bijzonder goed en is licht. Daarom kan ze zowel worden gebruikt om lege ruimtes op te vullen als om goederen in te wikkelen. Ze past zich snel aan de producten in de doos aan, en biedt daardoor een betrouwbare bescherming voor het product dat wordt verzonden. Bovendien biedt ze de ontvanger een aangename ervaring bij het uitpakken.

Door haar geringe gewicht en beperkte afmetingen (330 mm x 340 mm x 370 mm) heeft de machine maar een kleine oppervlakte nodig, en kan ze makkelijk geïntegreerd worden in verschillende verpakkingsstations. PAPERplus® Papillon is makkelijk in gebruik. Het opvulmateriaal wordt direct bij het werkstation geproduceerd en overgebracht naar de kartonnen dozen. Daardoor stijgt de productiviteit en wordt de ergonomie verzekerd.

Er zijn drie verschillende bedieningsfuncties, waardoor PAPERplus® Papillon uiterst veelzijdig is: automatisch, ondemand en met voetpedaal. Het ‘Plug & Play’-principe en de vele posities zorgen ervoor dat de machine makkelijk geïntegreerd kan worden in bestaande verpakkingsprocessen.

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden bel naar +31 (0) 318 53 17 49 of

VRAAG EEN PROEFPLAATSING AAN

 

De PAPERplus Papillon is te verkrijgen in de volgende varianten:

Papillon modellen