Zuinig zijn op onze aarde

We moeten zuinig zijn op onze aarde. We hebben er maar één. En die hebben we in bruikleen. Gelukkig worden we ons steeds bewuster van de noodzaak om verstandig om te gaan met onze planeet.  

Wie ook in de toekomst wil blijven ondernemen streeft meer dan ooit naar een duurzame bedrijfsvoering. Bij DS 80 ondernemen we duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Niet alleen binnen ons bedrijf, maar ook door ervoor te zorgen dat onze afnemers duurzamer kunnen werken.

Duurzame logistiek? 

Kunnen verpakkingsmaterialen en logistieke adviezen de duurzaamheid van uw onderneming vergroten? Het antwoord is volmondig ‘Ja’. We leggen u graag uit hoe.

Bij DS 80 zorgen we ervoor dat uw producten veilig verstuurd worden en onbeschadigd arriveren bij uw afnemers. En dat met inzet van zo min mogelijk materialen. Onze logistieke adviezen resulteren steevast in een fikse vermindering van het verzend-volume. Besparingen van 30-40% zijn eerder regel dan uitzondering.

Onze opvul-oplossingen zijn milieuvriendelijk. Zo min mogelijk materiaal inzetten voor het opvullen van uw pakketten en indien gewenst volledig  biologisch afbreekbaar. Graspapier (papier van graspulp) werd in korte tijd een doorslaand succes in ons assortiment.

Groene etiketten

Zijn verzendetiketten ook belangrijk voor de verduurzaming van de logistiek? Jazeker, want we plakken wat af met zijn allen. 

Sinds kort voeren we bij DS 80 daarom ook groene etiketten in ons assortiment. 

Deze groene verzendlabels worden geproduceerd met 11% minder energie, een waterbesparing van 10% en een CO2 reductie van 12%. Dat zijn klinkende cijfers, ons milieu vaart er wel bij. 

Wilt u weten hoeveel groene etiketten en stickers kunnen opleveren voor uw bedrijf? 

Onze accountmanagers brengen u graag op de hoogte. Bel voor een afspraak of vraag vrijblijvend een demopakket aan.