Nieuw in het assortiment: Veiligheidsmessen van Martor

Nieuw in het assortiment van DS 80: Veiligheidsmessen van MartorBij de logistieke afhandeling draait het niet alleen om dozen en vul-oplossingen. De in- en outbound logistieke afdelingen van onze afnemers zorgen ervoor dat uitgaande maar ook binnenkomende materialen correct worden verwerkt.

En met name bij de binnenkomende goederen bestaat daarbij de behoefte aan goed gereedschap.

Onmisbaar in dit geval zijn veilige kwaliteitsmessen om folie, karton en papier te snijden bij het uitpakken en producten rek-klaar maken in handzame hoeveelheden.

Vandaar dat, vanaf nu, ook deze veiligheidsmessen een deel uitmaken van het basisassortiment van DS80:

  • Martor Secunorm 500
  • Martor Sexumax 350
  • Martor Secupro 625

We werken binnen ons basisassortiment uitsluitend met gerenommeerde leveranciers en zijn dan ook blij met de toevoeging aan ons productengamma van een drietal veiligheidsmessen van Martor, reeds 75 jaar de toonaangevende producent van premium snijgereedschap.

Over Martor   

Veilig, innovatief en van de hoogste kwaliteitsstandaard. Dat zijn in het kort de meest belangrijke karakteristieken van de messen van Martor uit Solingen. De veiligheidsmessen van Martor zijn een begrip in de logistieke markt.

Heeft u vragen over ons Martor-assortiment? Of de speciale welkomstaanbiedingen? Vraag er dan naar bij uw DS80 Account-Manager of gesprekspartner.

Meer info? Neem contact op

Martor Secunorm 500, 50000110 veiligheidsmesMartor Secumax 350, 350001 veiligheidsmesMartor Secupro 625, 625001 veiligheidsmes