DS 80 wint Business Award gemeente Veenendaal

Maandag 20 november vond de 13e editie van het Business Event gemeente Veenendaal plaats in de Basiliek te Veenendaal. Tijdens dit evenement werden awards toegekend aan de beste Veenendaalse ondernemer van het jaar binnen drie categorieën.  

Het werd een bijzondere avond! 

DS 80 kwam in haar categorie als beste uit de bus en won de award. 

De oorkonde vermeldt: 

 Ter voorbereiding  vond eind oktober de eerste ontmoeting van de genomineerden, commissieleden en businesspartners plaats bij het Gemeentehuis van Veenendaal.

Een prachtig evenement

Het evenement is een mooie gelegenheid om bedrijven uit Veenendaal op het podium te zetten en de waardering uit te spreken voor het ondernemerschap. Zij zorgen ervoor dat het bedrijfsleven uit onze Food Valley-regio op de kaart staat. DS 80 Geldt als één van de prachtige bedrijven die een belangrijke regionale, landelijke of zelfs internationale rol vervullen. 

Marianne Zwart en Gijs van den Oever mochten zich in een eerdere sessie namens DS 80 presenteren aan de jury middels een pitch van maximaal twee minuten. 

Onze felicitaties aan de Catering Groep Nederland en De Eekhoeve die mede genomineerd waren in dezelfde categorie als DS 80. 

Een woord van dank

We willen vanaf deze plaats de gemeente Veenendaal bedanken. We zijn heel erg trots op onze uitverkiezing. En onze klanten, die ervoor zorgen dat we doorgroeien en ons voordurend stimuleren om het vandaag wéér beter te doen dan gisteren.

En dit alles wat natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de nimmer aflatende steun van het hele team van DS 80. Zij hebben meer dan alleen hun beste beentje voorgezet.
Dames, heren, in één woord geweldig! 

 

Jullie trotse directie, 

Marianne Zwart
Gijs van den Oever