DS 80 lanceert nieuwe website

DS 80 lanceert nieuwe websiteBegin oktober 2018 heeft DS 80 de nieuwe website gelanceerd. Er is door de binnendienst en ICT afdeling enorm veel werk verzet voor de lancering van de nieuwe website met een flitsende webshop en een klantenportaal met backoffice koppeling. Het resultaat mag er zijn!

De nieuwe online omgeving van DS 80 Verpakkingsmaterialen is gebaseerd op de laatste Magento 2 technologie. Met behulp van deze technologie is de performance van de webshop aanzienlijk verhoogd waardoor de laadtijden nu zeer laag zijn. De webshop is naadloos gekoppeld aan de backoffice, zodat bestellingen van zowel nieuwe als bestaande klanten meteen verwerkt kunnen worden.

Orderhistorie

Het nieuwe platform is zowel geschikt voor B2B als B2C met alle vormen van betaalmethoden geïntegreerd. Het uitgangspunt voor de nieuwe webshop is om alle klanten zo efficiënt mogelijk te kunnen laten bestellen. Zeker voor bestaande klanten is de snelheid van bestellen een belangrijke factor. Het leveren binnen één dag is door de integratie met de backoffice eerder regel dan uitzondering. Daarbij is het voor bestaande klanten mogelijk om de volledige orderhistorie in te zien.

Maatwerk

DS 80 beschikt over een groot assortiment met meer dan 350 standaard verpakkingen. Dankzij de productselector kan de klant op een eenvoudige manier een maatwerk verpakking samenstellen. Denk hierbij aan een aanpassing op een bestaande verpakking of juist een hele specifieke verpakking. Door de mogelijkheid om verpakkingen zelf samen te stellen en direct te bestellen kan de klant tijd en geld besparen.