Fefco 0201

De Fefco 0201 doos staat ook wel bekend als de Amerikaanse vouwdoos. Een Fefco 0201 doos is de meest gebruikte verpakkingsdoos. Mede dankzij zijn perfecte prijs-kwaliteit verhouding is een Fefco 0201 vouwdoos een perfecte verpakkingsdoos. De doos is goed inzetbaar voor verschillende doeleinden. De Fefco 0201 is een goedkope, maar zeer stevige en gebruiksvriendelijke doos. Fefco is een nummeringssysteem codes aan verschillende dozen wordt geven. De Fefco-codes worden dus niet alleen in Nederland, maar in heel Europa gebruikt. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste doos besteld. Een Fefco 0201 doos is de meest voorkomende doos. Deze verpakkingsdozen zijn gemakkelijk en snel te vouwen.

Fefco 0201 kopen

Een Fefco 0201 vouwdoos is een doos die aan de boven- en onderkant gemakkelijk dichtgevouwen kan worden. Een doeltreffende verpakking gemaakt van golfkarton die zeer gemakkelijk en zelfs kostenbesparend kan werken Fefco 0201 dozen zijn makkelijk in grote aantallen te produceren waardoor we deze voordelig kunnen aanbieden.

Fefco 0201 bedrukken

U kunt uw Fefco 0201 doos een luxe en zeer persoonlijke uitstraling meegeven door een bedrukking. Kies bijvoorbeeld voor uw logo, of een volledige bedrukking in huisstijl van uw bedrijf. Samen met een van onze verpakkingsdeskundigen wordt gekeken naar uw specifieke wensen en eisen voor het beste resultaat. Zo bent u gegarandeerd van een bedrukte Fefco 0201 doos naar wens.

Fefco 0201 bij DS 80

DS 80 heeft alles in huis om uw bedrijf te voorzien van al het benodigde verpakkingsmateriaal. Van Fefco 0201 dozen en verzendmateriaal tot enveloppen en tape. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van het beste verpakkingsmateriaal voor uw inpakwerkzaamheden? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag verder met deskundig advies zodat u snel aan de slag kunt. Daarnaast denkt DS 80 graag mee om uw verpakkingsproces te optimaliseren. Hierdoor kunt u kosten besparen en werkt u duurzamer. Bestel uw Amerikaanse vouwdozen gemakkelijk online op DS80.nl. Uw zending wordt vanaf € 175,- gratis verzonden.